WJ Projects English WJ Projects Dutch

Wij zorgen voor een stabiele basis

De basis moet goed zijn. Dat geldt in het algemeen en zeker voor gebouwen. Funderingsherstel is een kostbaar maar noodzakelijk kwaad. Wij laten funderingsherstel vaak samengaan met onderkeldering van een pand. Door de combinatie met bekeldering onder gaat de waarde van een pand omhoog en de relatieve kosten van funderingsherstel omlaag.

Verstand van funderingsherstel

WJ Projects B.V. is een bekende bouwer in Amsterdam en nabije omgeving. Wij kennen de specifieke eisen van oude (Amsterdamse) panden. Voor uw funderingsproject profiteert u dus van deze jarenlange kennis. Tijdens funderingshersteltrajecten werken wij samen met raadgevende ingenieurs, architecten en constructeurs uit de regio..

Funderingsherstel in eigen beheer

Funderingsherstel geeft stabiliteit aan een pand. Maar voor het zover is, moet er vooral heel veel georganiseerd worden. Denk aan afwerking van de vloer, elektra en schilderwerk. WJ Projects B.V. is de aannemer in de Randstad die funderingsherstel in eigen beheer uitvoert en vervolgens ook alle overige werkzaamheden uitvoert.

Kwaliteit is het fundament van ons werk

WJ Projects B.V. biedt funderingsherstel, onderkeldering en afwerking op een hoog niveau. Daarnaast staan wij bekend om onze uitstekende communicatie, wat bij funderingsprojecten met diverse samenwerkende partijen eigenlijk onontbeerlijk is.

Wilt u meer weten over funderingsherstel of onderkeldering?

Stijlvol vastgoed verdient kwaliteitsbouw

Direct vrijblijvend advies vragen

Renovatie Amsterdam
Apollolaan
Renovatie en verbouwing
Luxe woonboerderij 't Gooi
Renovatie en verbouwing
Grachtenpanden
Renovatie apartement
Van Eeghenstraat Amsterdam
Retail Suit Supply
Retail Suit Supply
Nieuwbouw Hazenstraat Amsterdam
Nieuwbouwproject Hazenstraat

Vrijblijvend advies ?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-68 48 194.

Contactformulier

Voor

Projectbefore

Na

Projectafter