WJ Projects English WJ Projects Dutch

Projectbouw van niveau

WJ Projects B.V. renoveert en verbouwt panden tot hoogwaardige kantoorpanden. Daarbij werken we nauw samen met de (huis)architect van de opdrachtgever om het corporate imago te bewaken.

Projectbouw kantoorpanden Randstad

WJ Projects B.V. transformeert karakteristieke gebouwen en statige grachtenpanden tot inspirerende kantoorpanden. Dit doen we door bijzondere materialen en luxesysteembouw toe te passen en zo een stijlvolle en plezierige werkplek te realiseren.

Kwaliteitsbouw voor uw kantoorpand

Heeft u een pand dat verbouwd moet worden tot een stimulerend kantoorpand? WJ Projects B.V. staat bekend om zijn kwaliteitsbouw. Wij verzorgen projectbouw met een hoogwaardige afwerking.

Hoge kwaliteitseisen zijn voor ons niet meer dan logisch. Het is bovendien een eer voor onze vakmannen om op topniveau projectbouw te realiseren.

Tijdens de bouwperiode heeft u een vast contactpersoon, zodat u ervan verzekerd bent dat ook de communicatie altijd uitstekend is.

Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen?

Stijlvol vastgoed verdient kwaliteitsbouw

Direct vrijblijvend advies vragen

Renovatie Amsterdam
Apollolaan
Renovatie en verbouwing
Luxe woonboerderij 't Gooi
Renovatie en verbouwing
Grachtenpanden
Renovatie apartement
Van Eeghenstraat Amsterdam
Retail Suit Supply
Retail Suit Supply
Nieuwbouw Hazenstraat Amsterdam
Nieuwbouwproject Hazenstraat

Vrijblijvend advies ?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-68 48 194.

Contactformulier

Voor

Projectbefore

Na

Projectafter