Aannemer

Onze ervaren vakmensen staan garant voor een gedegen constructie en de meest hoogwaardige afwerking.

Onze timmerman timmert, onze stukadoor stuukt en onze schilder schildert. Zo vanzelfsprekend als dat klinkt, zo bijzonder is dat in de praktijk. Bij WJ Projects B.V. is vakmanschap een voorwaarde om in het team te werken. Zo weten wij dat we, samen met onze vakmensen, als aannemer garant staan voor een gedegen constructie en de meest hoogwaardige afwerking.

Op topniveau bouwactiviteiten realiseren en coördineren


Uw aannemer voor kwaliteitsbouw

Wanneer u een aannemer inschakelt, wilt u dat er binnen de overeengekomen prijs en termijn een volledig voltooid bouwwerk gerealiseerd wordt. Dat is dan ook precies wat WJ Projects B.V. doet.

Alle bouwwerkzaamheden zijn bespreekbaar. We hebben veel ervaring met:
  • verbouw en renovatie (groot en klein)
  • constructieve verbouwingen
  • turn-key
  • projectontwikkeling bouw en verbouw
  • loodgieterswerk
  • interieurbouw
  • keukens en badkamers
  • diverse afwerking: schilderen, stukadoren en vloeren

Een overzichtelijke offerte en een kostenraming zijn de aanzet tot het verwezenlijken van uw plannen. Daarin proberen we zo min mogelijk stelposten op te nemen, zodat er altijd helderheid is over kosten. We maken concrete afspraken om uw gewenste eindresultaat te bereiken.

Soepele uitvoering

De uitvoering van het project ligt in handen van een team enthousiaste vakmensen. We zorgen er echter voor dat u steeds één aanspreekpunt heeft. Dat maak dat het doorgeven van opmerkingen of aanpassingen soepel verloopt. Deze projectmanager staat voor u klaar en zorgt voor een goede communicatie naar de werkvloer.

Vlotte oplevering

Zeker bij grotere projecten is een bouwprojectmanager van grote toegevoegde waarde. De projectmanager houdt het overzicht en zorgt daarmee voor rust. De focus op de uitvoering en bewaking van de kwaliteit resulteren daarnaast ook in geldbesparing.

Een bouwproject zonder opleverpunten? Bij ons kan dat! Als aannemer realiseren we bouwactiviteiten op topniveau door een combinatie van factoren. We werken met vakmensen, duidelijke communicatie, één aanspreekpunt en hebben een gezamenlijk motto: kwaliteit. Wanneer u na oplevering toch nog iets tegenkomt, zullen wij er alles aan doen om dat te verhelpen.

Voor, tijdens en na de bouw kunt u op ons rekenen!

“A construction specialist with attention for detail.”