Skip to main content

Diensten

Nieuwbouw

Heeft u een groot nieuwbouwproject? WJ Projects denkt graag out of the box met u mee om het beste plan neer te zetten. Nieuwbouw omvat doorgaans het ontwerpen, plannen en bouwen van een gebouw vanaf de grond af aan, waarbij alle bouwelementen zoals de fundering, dragende muren, vloeren, dak, en technische installaties volledig nieuw zijn en specifiek zijn ontworpen voor het jouw project.

De samenwerking aangaan?

Onze ervaren vakmensen regelen uw vergunningen en constructieberekeningen tot aan de afwerkingen in detail van uw project. Wij ontzorgen u graag op elk aspect. Omdat wij willen dat u nog lang kunt genieten van uw huis of kantoor bouwen wij met het oog op de toekomst. Wij gebruiken met bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat uw project nog jaren aan de duurzaamheidseisen geld. Wij werken doelgericht en zoeken de best kwalitatieve materialen om grootschalige projecten mee te bouwen. Zoals duurzaam beton, staal en hoogwaardige isolatiematerialen.

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: