Skip to main content

Opgeleverd! | City lofts Ede

Opgeleverd! | 18 studio’s in Ede met energienota voor de huurders op 0!

In Gemeente Ede is op de Marktstraat 103-105 een nieuw project opgeleverd! WJ Projects heeft 18 studio’s gerealiseerd. Boven op de bestaande winkel Intertoys heeft WJ projects 18 appartementen gebouwd, verdeeld over 3 verdiepingen. Deze moderne woningen zijn allemaal meteen verhuurd!

De uitdaging bij dit project is het bouwen met verschillende niveaus van nieuwbouw, bestaande bouw en renovaties. Het huidige gebouw hebben wij getransformeerd door middel van een optopping van staal in combinatie met stevige HSB wanden. Met deze methode hebben wij vervolgens ook een deel aan het bestaande gebouw aangebouwd, waardoor we 6 appartementen extra hebben gerealiseerd! Het resultaat zijn 18 prachtige appartementen met een praktische indeling. Daarnaast heeft elk appartement heeft eigen zonnepanelen, ventilatie warmtepompen en is gasloos. De energielabels variëren tussen A en A++, hierdoor is de energienota voor de huurders op 0!

Tijdens de werkzaamheden is door middel van tijdelijke en definitieve voorzieningen de Intertoys de hele periode open gebleven! Voor hijsmomenten moest de straat een aantal keer worden afgezet, maar door goed contact met de Intertoys en Gemeente Ede is dit altijd soepel verlopen.

Vanaf het dak van dit gebouw is ons tweede project op de Arnhemseweg in Ede te zien! Houd onze LinkedIn in de gaten voor een bouwupdate en al onze andere prachtige projecten!

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: