Skip to main content

Opgeleverd! – Nassau 21

Een project waar wij erg trots op zijn. Nassau 21 in opdracht van Steenvastgoed is opgeleverd. En wat een plaatje is het geworden. WJ Projects heeft in bouwteam het gehele project tot een geoptimaliseerd technisch ontwerp uitgewerkt.

De 6 luxe woningen en penthouse zijn onder Woningborg N.V. koop- aanneming verkocht en gebouwd. Op de fantastische locatie, 50 meter vanaf het #Vondelpark, stond een voormalig gebouw van de Bank Voor de Bouwnijverheid.

Het Emmaplein is vanaf heden een icoon rijker naar ontwerp van Rijnboutt. Het oude gebouw is verwijderd, en het nieuwe op een dragende kelder gezet. De gevels zijn opgebouwd uit gedetailleerd handgesorteerd metselwerk, maatwerk valbeveiliging en detaillering en vakkundig geplaatste aluminium kozijnen van Rollecate.

Met de duurzaam verwarmd woningen middels warmtepompen is dit gebouw voorlopig future proof en wij hopen dat dit nog vele decennia het Emmaplein verfraaid.

Wij wensen alle kopers veel woonplezier op deze geweldige plek!

CRUX Engineering BV
BROERSMA Werken en Wonen
Planresult Rijnland
Duyts Bouwconstructies BV

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: