Technisch onderhoud

Technische onderhoud van een gebouw zorgt voor het voorkomen van lekkage, verstoppingen en electra problemen.

Vastgoed vraagt onderhoud. U zit immers niet te wachten op lekkages, verstoppingen of problemen met de elektra. Door technisch onderhoud uit te laten voeren kunt u deze problemen voorkomen. WJ Projects B.V. verzorgt technisch onderhoud voor onder andere Verenigingen van Eigenaren en beheermaatschappijen.

Bekwaam in technisch onderhoud

Goed technisch onderhoud vraagt om een scherp oog en een vooruitziende blik. Het team van WJ Projects B.V. bestaat uit zeer ervaren medewerkers die gepokt en gemazeld zijn in de Randstad. We zijn dan ook zeer bekend met zowel nieuwbouw als de specifieke eisen die oudbouw stelt.

Voor het technisch onderhoud van uw vastgoed brengen wij graag een heldere offerte uit.

Werkwijze

Naar aanleiding van een inspectie op locatie stellen wij een technisch rapport op, ondersteund met foto’s. Dit rapport vormt de basis voor de offerte. Uiteraard kunnen wij ook een meerjaren-onderhoudsplan (MJOP) opstellen voor een derde partij. Een meerjarenplan maakt het onderhoud voor de komende 10 jaar inzichtelijk.

WJ Projects B.V. werkt niet met onderhoudscontracten. Maar ‘als er iets is, wordt het altijd geregeld’, zullen al onze klanten beamen. Want snelheid en duidelijke communicatie is waarmee WJ Projects B.V. zich onderscheidt.


Oog voor onderhoud

“A construction specialist with attention for detail.”