Verbouw

Met gevoel voor de bestaande architectuur brengen wij met liefde verbeteringen aan in elk pand. “Komt dat wel goed?” Het uitbesteden van grote verbouw- of renovatieprojecten is een spannend traject. Totdat u kennismaakt met de bouwexperts van WJ Projects B.V. Met gevoel voor de bestaande architectuur brengen wij verbeteringen aan in elk pand.

Zorgeloos verbouwen


Uw verbouwing van A tot Z geregeld

U heeft geïnvesteerd in een pand dat gesplitst moet worden. Of u heeft juist twee of meerdere woonlagen gekocht die samengevoegd moeten worden. WJ Projects B.V. heeft ruime ervaring met allerlei soorten verbouwingen, van onder andere woningen en kantoorpanden.

In samenwerking met onze of uw eigen binnenhuisarchitect verzorgen wij van A tot Z uw verbouwing. Uiteraard kunnen wij ook de vergunningen regelen en een constructieberekening voor u maken.

Verbouwen met toewijding en kwaliteit

Complicaties, onduidelijke of oplopende kosten of overschrijden van oplevertermijnen? Niet bij WJ Projects B.V.! We werken met vakmensen, duidelijke communicatie, één aanspreekpunt en hebben een gezamenlijk motto: kwaliteit.

Wanneer u na oplevering toch nog iets tegenkomt, zullen wij er alles aan doen om dat te verhelpen. Voor, tijdens en na de bouw kunt u op ons rekenen!

“A construction specialist with attention for detail.”