Vergunningen

Heb ik een bouwvergunning nodig? Of een sloopvergunning? Of wijzigt de verkeerssituatie tijdelijk? Het zijn slechts enkele vragen die opkomen wanneer een bouwproject start. Vaak ontkomt u er niet aan om voor uw project een vergunning aan te vragen.

WJ Projects B.V. regelt vaak vergunningen voor opdrachtgevers. Wij hebben dagelijks met de materie te maken. Daardoor verloopt het vergunningentraject vaak sneller dan wanneer de opdrachtgever dat zelf regelt. Uiteraard zijn ook andere factoren van belang:

  • Wij kennen de weg binnen de gemeente, waardoor de lijnen kort zijn.
  • Door onze bouwtechnische kennis zijn we specialist.
  • We spreken dezelfde taal: binnen de gemeente communiceren we met bouw(technisch) adviseurs.
  • Wij leveren een zeer gedetailleerde en overzichtelijke aanvraag in.
Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer.
Doorlooptijd vergunningentraject

Hoe snel een vergunning afgegeven wordt, is afhankelijk van het soort project. Is er een sloopvergunning nodig met bijbehorende asbestinventarisatie? Betreft het een aanvraag voor splitsingsvergunning? Helaas valt er geen eenduidige termijn te geven. Neem gewoon contact met ons op! Op basis van onze ervaring en de belangrijkste factoren van uw project kunnen we een indicatie geven.

Vergunningen voor grote projecten

Als projectmanager helpen wij u graag bij de aanvraag van uw vergunning(en). Voor veruit de meeste klanten maakt de vergunningsaanvraag deel uit van het bouwproject. Enkele voorbeelden vindt u in ons portfolio. Voor deze opdrachtgevers hebben wij zowel de vergunningen als het bouwproces begeleid en uitgevoerd. U ziet hier onze ervaring met het splitsen van een woning, het optoppen van een woning of funderingsherstel.


Kennis van vergunningen

“A construction specialist with attention for detail.”