Skip to main content

Diensten

High end woningbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige nieuwbouwprojecten. Hoe groter de uitdaging, hoe meer energie wij er van krijgen. Ons jonge en ondernemende team zet zich in voor het hele bouwproces. Van de fundering van het gebouw tot aan de fraaiste luxueuze details.

De samenwerking aangaan?

Bij high-end nieuwbouw is hoogwaardig materiaal en een gedetailleerde afwerking van hoog belang. Zo selecteren wij voor luxe woningen vaak premium materalen zoals natuursteen en marmer. Er is bouwkundige precisie in de architectuur, zoals gewelfde plafonds. Daarnaast omvatten luxe woningen vaak geavanceerde technische voorzieningen zoals domoticasystemen, beveiligingssystemen, vloerverwarming en op maat gemaakte verlichting. Daarnaast is het de kunst om comfort te behouden en tegelijkertijd energie effici├źnt te wonen. Dit kan onder meer het gebruik van energiezuinige apparatuur en isolatie omvatten, evenals geavanceerde HVAC-systemen.

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: