Skip to main content

Diensten

Renovatie

De samenwerking aangaan?

Renovatie is het herstellen, transformeren en verbeteren van bestaande ruimtes zodat ze aan de moderne eisen en uw persoonlijke voorkeuren voldoen. Bij WJ Project gaat dit verder dan alleen “opknappen”, wij willen ten alle tijden het meest uitmuntende resultaat voor u leveren.

Vaak begint renovatie met het herstellen van beschadigde of verouderde structuurelementen. Dit is onder andere het herstellen van funderingen, muren, vloeren, en daken. Daarnaast wordt de ruimte binnen ook aangepakt. We kunnen de indeling van ruimtes aanpassen om een betere functionaliteit te bereiken. Dit is onder andere het verwijderen of verplaatsen van muren, het vergroten van ruimtes en het creëren van nieuwe ruimtes die aan uw behoeften voldoen.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van historische of architectonische kenmerken en doen er alles aan om deze prachtige karakteristieken te behouden. Dit omvat het behoud van originele deuren, ramen, kroonlijsten, en andere details, en het gebruik van passende materialen en technieken om de oude charme te herstellen.

Tijdens het proces implementeren wij graag modernere technologieën en materialen om uw gebouw duurzamer en kostenefficiënter te maken. Dit doen wij ook door kwalitatief goede materialen te selecteren die zowel esthetisch als duurzaam zijn.

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: