Onze mensen

Ons team versterken?

WJ Projects is opgericht in 2012 en sindsdien een snelgroeiend bouwbedrijf met inmiddels 35 vaste medewerkers en 25 medewerkers op tijdelijke basis. Op de bouwplaats staat ons bouwteam van nog eens 100 tot 150 personen elke dag voor ons klaar. Wij hebben een platte werkstructuur met korte, directe communicatielijnen waardoor wij snel knopen kunnen doorhakken. Aanvullend hierop hebben wij een breed scala een vaste leveranciers en onderaannemers opgebouwd. Om onze groei door te zetten zijn wij ambitieus om steeds uitdagendere projecten aan te nemen!

Met ons jonge en ondernemende team denken wij graag out of the box voor u, wij bewegen mee met de huidige ontwikkelingen en u krijgt de meest innovatieve oplossingen voor uw project. Ons veerkrachtige en ambitieuze team leveren projecten vakkundig op. Dankzij onze heldere communicatie met opdrachtgevers zorgen wij voor gemoedsrust bij alle betrokkenen. Dit alles met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen, want wij willen nog jaren bouwen aan een gezonde leefomgeving.

Lees meer over ons

Wij staan elke dag voor u klaar.

Walter de Haan

Algemeen directeur

Tijn Floris

Partner

Nathalie van Leeuwen

HR & Administratie

Bruno Philippo

Partner

Dávid Szabo

Voorman

Hugo van Wees

Projectleider

Martijn Toby

Projectmanager

Wesley Broekman

Voorman

Joy Roets

Directie Assistent

Marwin Davelaar

Uitvoerder

Bjorn Knetsch

Projectleider

Mitch Swartsenburg

Werkvoorbereider

Pascal Rietvink

Hoofduitvoerder

Martin Betjes

Voorman

Alex de Haan

Werkvoorbereider

Mark Muus

Uitvoerder

Rob van ’t End

Projectmanager

Juriaan Oud

Projectmanager

Manon Bekker

Administratief medewerkster

Marnix Balkenende

Finance

Amir Sharyat

Projectleider

Anne Meijne

Werkvoorbereider

Maarten Mook

Werkvoorbereider

Leonie Tienstra-Blankendaal

Administratief medewerkster

Barry Kef

Projectmanager

Rifka

Verkoopbegeleider

Missie en visie

Onze missie is om de grootste projectontwikkelaars, high-end particulieren, retailers en verhuurders te ontzorgen op elk aspect van het behoud en realisatie van vastgoed. Opdrachtgevers kunnen vertrouwen op jarenlange expertise, transparantie en persoonlijke aandacht. Wij durven risico’s te nemen zodat grote projecten goedkoper, sneller en met een vaste prijs opgeleverd worden. Door verantwoord te ondernemen en goed te communiceren met betrokkenen straalt WJ Projects meer uit dan alleen de liefde voor het vak. Want stijlvol vastgoed verdient kwaliteitsbouw, ook in de toekomst. Dit realiseren wij door de groei van het bedrijf, maar bovenal door de groei van onze mensen.

Onze visie is ontzorgen, maar ook inspireren. We willen de standaard zetten voor kwaliteitsbouw en vastgoedbehoud, waarbij we verantwoord ondernemen en een duurzame toekomst nastreven. Bij WJ Projects zijn we vastbesloten om onze missie te realiseren door voortdurende groei, zakelijk én persoonlijk. We hechten veel belang aan een goede samenwerking met onze partners, zodat we buitengewone resultaten kunnen leveren.’

We willen een referentiekader zijn voor excellentie in vakmanschap. We zijn daarbij betrouwbaar en transparant in onze werkwijze en communicatie, door opdrachtgevers duidelijkheid te bieden over de voortgang van hun projecten. We zijn toegewijd aan het zoeken naar passende oplossingen en vastberaden om met onze jonge ondernemersmentaliteit projecten innovatiever, sneller en met een vaste prijs op te leveren. Hierdoor kunnen wij efficiëntie verhogen en verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen.

Duurzaamheid

Wist u dat de bouw voor 40% verantwoordelijk is voor de CO2 uitstoot en 50% van het grondstoffenverbruik in ons land? (CBS / Overheid). Wij zijn vastberaden om een steentje bij te dragen aan deze vermindering. Om nog jaren te kunnen bouwen zijn wij ambitieus in onze duurzame plannen en hebben we een roadmap voor ons bedrijf opgesteld. Loopt u stevig met ons mee?

Bekijk roadmap

MVO

In 2050 een 100% circulaire economie, dat is onze ambitie. Ons bedrijf heeft, net als andere bedrijven in de bouw, een grote impact op het milieu en wij zijn vastberaden daar wat aan te doen. Wij zijn toekomstgericht en durven buiten de gebaande paden opzoek te gaan naar nieuwe innovaties in het bouwproces en bouwmethoden die beter zijn voor het milieu en de maatschappij. Zo zetten wij ons in om het welzijn van milieu, mens en maatschappij te verbeteren. Wij als bedrijf, en de gebouwen die wij bouwen.

Dit doen wij door onze gebouwen duurzaam te bouwen, vaker te renoveren en materialen te gebruiken die biobased of herbruikt zijn. Wij streven ernaar om onze projecten op te leveren met de hoogst mogelijke duurzaamheidsfactor en de daarbij behorende certificeringen. Dit doen wij door bijvoorbeeld het aanleggen van zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en daktuinen.

Daarnaast vinden wij het welzijn van mensen belangrijk. Onze gebouwen zullen een vitale woonomgeving zijn. Onze mensen werken in goede en veilige omstandigheden. Wij geven onze mensen veel verantwoordelijkheid zodat zij worden uitgedaagd en zo meegroeien met WJ Projects

Lees meer

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: