Funderingsherstel

Funderingsherstel geeft stabiliteit aan een pand. Maar voor het zover is, vooral heel veel organisatie. De basis moet goed zijn. Dat geldt in het algemeen en zeker voor gebouwen.

Funderingsherstel is een kostbaar maar noodzakelijk kwaad. Wij laten funderingsherstel vaak samengaan met onderkeldering van een pand. Door de combinatie met bekeldering gaat de waarde van een pand omhoog en de relatieve kosten van funderingsherstel omlaag.

Verstand van funderingsherstel

WJ Projects B.V. is een bekende bouwer in Amsterdam en nabije omgeving. Wij kennen de specifieke eisen van oude (Amsterdamse) panden. Voor uw funderingsproject profiteert u dus van deze jarenlange kennis. Tijdens funderingshersteltrajecten werken wij samen met raadgevende ingenieurs, architecten en constructeurs uit de regio.


Funderingsherstel in eigen beheer

Funderingsherstel geeft stabiliteit aan een pand. Maar voor het zover is, moet er vooral heel veel georganiseerd worden. Denk aan afwerking van de vloer, elektra en schilderwerk. WJ Projects B.V. is de aannemer in de Randstad die funderingsherstel in eigen beheer uitvoert en vervolgens ook alle overige werkzaamheden uitvoert.

Kwaliteit is het fundament van ons werk

WJ Projects B.V. biedt funderingsherstel, onderkeldering en afwerking op een hoog niveau. Daarnaast staan wij bekend om onze uitstekende communicatie, wat bij funderingsprojecten met diverse samenwerkende partijen eigenlijk onontbeerlijk is.


Wilt u meer weten over funderingsherstel of onderkeldering?

Wij komen graag vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen.

Wij zorgen voor een stabiele basis

“A construction specialist with attention for detail.”