Skip to main content

Eerste paal Pijlslaan | Haarlem

Recent hebben wij de eerste paal geslagen op de Pijlslaan te Gemeente Haarlem! De nieuwe kopers sloegen symbolisch de eerste paal en genoten met elkaar van een glaasje bubbels! Ze stonden op de plek waar hun toekomstige woning komt te staan en konden kennismaken met hun nieuwe buren. Daarnaast waren er een aantal medewerkers van W.J. Projects bij om dit moment te vieren en vragen van kopers te beantwoorden. Een koper vertelde: ´Het voelt ineens zó echt, ik kan het helemaal voor me zien hoe het eruit komt te zien. Nu ik hier ben, heb ik nog meer zin om op de Pijlslaan te komen wonen!´

Inmiddels zijn onze vakmensen weer hard aan het werk om aan deze kopers een zo goed mogelijk appartement af te leveren. Wij zijn bezig met het plaatsen van de damwanden zodat de afzinkkelder ingebracht kan worden. Als de wanden staan, laten wij de kelder afzinken door de grond evenredig weg te graven. Hierdoor zakt de kelder door zijn eigen gewicht geheel in de grond.

Bedankt voor de samenwerking:
CivielTech B.V.
Afzinkkelderbouw JTW

Houd onze LinkedIn in de gaten voor updates over al onze prachtige projecten!

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: