Skip to main content

Nieuw project! | Zwaansvliet Amsterdam

Knaller van een jaarafsluiting! | Nieuwe vestiging van The Lobby Amsterdam gegund!

Wij zijn trots om op de valreep van 2023 nog mee te kunnen delen dat WJ Projects in januari kan starten met het transformeren van een kantoorpand voor de nieuwe vestging van The Lobby Amsterdam. Het bestaande gebouw wordt casco gesloopt en opgetopt met twee nieuwe verdiepingen. Er wordt een modern kantoor gerealiseerd met een totaal oppervlakte van ca. 6800 m2. Het pand wordt compleet verduurzaamd zodat deze weer voldoet aan de wensen en eisen van nu. De gehele elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie wordt hiervoor vernieuwd. Het centrale trappenhuis wordt hoogwaardig afgebouwd. Hierbij is de prachtige centrale wokkeltrap de eyecatcher van het getransformeerde pand!

Ons team heeft zich de afgelopen maanden ingezet om optimalisaties in het plan te vinden in nauwe samenwerking met RoosRos Architecten Overdevest Adviseurs en IMd Raadgevende Ingenieurs waarbij het target bouwbudget is behaald!

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: