Skip to main content

Opgeleverd! | Emerald Estate Laren

Opgeleverd! 4 ongekend luxueuze appartementen en penthouse te Gemeente Laren!

Op een klein landgoed van bijna één hectare leveren wij een majestueus pand met vijf ongekend luxueuze en ruime appartementen op: vier van circa 245 m² en één penthouse van bijna 360 m². WJ Projects is als bouwer in dit project gestapt en wij zijn trotse mede-eigenaar van dit prachtige gebouw. Er zijn al drie appartementen verkocht, dit betekend dat er nu nog twee te koop staan!

In Laren hebben wij appartementen gebouwd met een zeer eigentijdse uitstraling en hypermodern wooncomfort. Dit exclusieve gebouw heeft vier luxueuze appartementen verdeeld over de eerste twee woonlagen en een imposant penthouse op de bovenste woonlaag. Met name de hoge kwaliteit en de centrale entree in dit sublieme gebouw, evenals de imposante oprijlaan van maar liefst 100 meter, geven het geheel internationaal allure. Hoefloo Estate is een statige villa, waarbij de parkeergelegenheden zijn weggewerkt in de kelder zodat het terrein ruim en strak blijft.

Wie hier straks woont, zal ingetogen luxe en comfort ervaren en zal zich verbonden voelen met de omgeving. De appartementen bieden elk de privacy, geborgenheid en rust van een eigen thuis. De woningen zijn casco opgeleverd, zodat de nieuwe bewoners maximale keuzevrijheid hebben. Elk appartement heeft een eigen berging en twee privé parkeerplaatsen (laadpaal-voorbereid) in het souterrain.

Daarnaast is er rekening gehouden met de duurzaamheidsnormen van de toekomst, zodat we nog lang mogen genieten van dit prachtige gebouw. Emerald Estate is een heel eigen, bijzondere en unieke woonbeleving en wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier!

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: