Skip to main content

Start bouw duurzaam appartementencomplex Pijlslaan

Met veel enthousiasme zijn wij gestart met de bouw van een duurzaam appartementencomplex te Gemeente Haarlem! 1 mei is de eerste paal geslagen. Wij vinden goed contact en beperking van overlast omwonenden belangrijk, daarom hebben wij gekozen voor schroefinjectiepalen. Deze grote stalen buispalen van 17,5 meter veroorzaken minder trillingen en geluid voor de omliggende huizen en buurtbewoners.

De acht luxe appartementen, verkocht onder Woningborg garantie, worden voorzien van een innovatief Triple Solar PVT systeem dat zonne-energie en warmte opwekt. Dit efficiënte systeem draagt bij aan de vermindering van CO2 uitstoot. Daarnaast wordt het pand voorzien van HR++ isolatieglas, hierdoor blijft warmte langer binnen en hard geluid van buitenaf gedempt. Het gebouw zal volledig gasloos zijn, want ook in de bouwsector is #duurzaamheid enorm belangrijk.

Om het bouwproces voor de buurtbewoners prettiger te laten verlopen, beginnen wij nu met de aanbrenging van de royale afzinkkelder. Wij graven de grond niet eerst helemaal uit maar plaatsen de parkeerkelder precies op de grens van het gebouw. Deze efficiënte bouwmethode resulteert in minder overlast en is daarnaast ook nog eens flink voordeliger én sneller.

WJ Projects is de trotse uitvoerder van dit luxe nieuwbouwproject. Volg onze bedrijfspagina om op de hoogte te blijven van het verdere verloop van dit project, met als eerstvolgende hoogtepunt de viering van het eerst paal-moment!

Wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op.

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: